Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

delisha & food feeder nye


pernah aku post kt fb sal food feeder ni
sbb x yakin nak bagi delisha pakai
sbb baru 5 months ++
tapi akhirnye tercuba 
hehehehe
dasar mak nye mmg kurang sabar dalm segala hal
hahaha

tapi mmg berbaloi la den beli
sebab delisha guna
betambah2 mkn nye
w/pon setakat biskut milna rusk je yg aku masukkan dlm
untuk permulaan kan
(lepas ni!!! petang ni jugak!! nak pegi beli buah)

ko x yah susah2 nak ajar
dy terus ngap masuk mulut
so...kaki???
selamat jalan
x de dah geget2 kaki tu
sbb kaki masin!!!
hahahahaha




rm 18.90 kat world of baby

anak dara ni diserang c.pox..tapi makan ttp no 1!!!


sekejap je kene refiel balek....mkn byk2 syg!!!


kali ni aku x sempat nk cerita pjg lebar bermeter2
sebab fail atas meja tgh tunggu giliran utk dilayan
nak story mory pasal delisha kene c.pox pon x dan

doakan delisha cepat sembuh ye aunty2
da seminggu delisha x mandi
lap bdn je..kesian dy x selesa
dah melekat lekit bdn
campur pulak gune food feeder ni penuh satu muka mknn tu
haaaahahahahaha
lagi meleket la bdn




cow dulu..menjalankan tugas mencari rezeki yg berkat...:P

muke pagi tadi mcm yakin sgt mummy nak bwk dy g keje..hihihi




8 comments:

aizamia3 said...

moga delisha cepat sembuh hendakNYA..

QueeN TerataI said...

nnt nak beli gakla food feeder tu.. cm bagus jer... ;)

siannya dia kena chicken pox... moga cepat sembuh yer..

Mas Zull said...

assalamualaikum lyn...moga cepat sembuhnya...;)

SYAHIDA said...

xfaham la ngn food feeder ni...mknanya kita letak je mknan dlm tu ke?y dh diblend ke cmna ek?cam menarik je...

Aty_Fared said...

Aty pon ade food feeder ni dulu ms dak qaleef 6 7 bln..:-) mmng bagus kan bende nih...

Mrs Lurve said...

delisha cpt sembuh yer...kecik2 bila kena cpox ni memg kesian..

hayati hashim said...

Aisy pn paki food feeder masa mula2 makan dlu.. skrg dh besar dah x nak dh ff tu..

cik hani said...

Semoga cepat sembuh ye delisha