Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Delisha = susu kambing "KARIHOME" terbaik???

mesti desas desus cakap asekla nak cerita pasal anak je kan??
hahahahhaha
nak buat mcm mane wei..dah seharian pon hampir keseluruhan hidup aku memikirkan anak
ape lagi kalau bekerja
mmg 100% fikiran teringat anak
setiap hari menanti jam nak balek
itu lah orang cakap kan..naluri ibu..tak dapat disangkal2 lagi!! perghh ayat ko x boleh bla!!! hahahhaa
delisha kakak aku yg jage
alhmdlh setakat ni mmg cukup prihatin kakak aku jage delisha
x berbaloi kot rm250 yg aku byr tu...baik nye kakak aku kan???

kdg2 aku tengok anak dy pulak terkurang kaseh sayang..hihihihi
kasi lebih sikit dekat delisha..sebab dy kan baby...
tu la alasan kakak aku bagi dekat anak2 dy 3 orang tu!!

macam yg semua tahu delisha full susu ibu sampai 3 bulan je.
lepas 3 bulan aku masuk keje
dy dah reject susu mak nye ni
sebab yg kukuh mungkin siang dy x bergantumg lagi kt nenen tu
jadi dy frust la tu!!!
stock EBM pon ditolak mentah2
atas dasar kaseh sayang dekat anak
FM cara terbaik utk delisha
sampai sekarang delisha masih kekal dengan susu FM "brand Snow"
kelebihan nya x tau aku nak describe mcm mane
tapi kalau ikutkan perkembangan
semua nye cepat2 belaka..alhamdulillah
start menerap 2 bulan 3 minggu..dan 5 bulan hari tu da start merangkak..tapi......
sekarang x nak merangkak lagi...mungkin itu untuk permulaan
x pe..yang penting perkembangan anak satu persatu dan hari ke hari jelas depan mata
terima kaseh ya allah..:)


dan masih lagi sampai sekarang
mak nye ni mencari2 susu FM yang sesuai utk delisha
sampai satu hari opismate kenal kan dgn  susu KARIHOME
pelik??? memang pelik...kari??
nak gelak2 aku dengar
tapi.... bukan setakat dengar dan gelak je
aku terus google..dan google
akhirnye
aku pon dapatkan sample utk delisha
sepupu2 nye pon aku tibai gak register dapatkan sample
kedekut punye manusia!!
aku rasa sgt berminat bile bace!!
aki ni mane penah x minat kalau org ckp okay semua nak cube...hahahaha
asal ade je barang or product baru
jage la..mule lah aku gelabah nak cari jam tu gak
hahahahaha
laki aku sgt dah pahammmmmm!!! hik3

tapi siyes..cube korang google aku terjebak bile dibandingkan dgn susu lembu
byk sgt kelebihan nya
mau nye x terjebak!!!
yela...anak aku kan full FM..jadi mestilah nak bagi da best utk delisha kan???
dannnn!!!
yang penting!!!
deddy delisha mesti joget zapin nak keluarkan duet beli susu KARIHOME tu
hahahahahaha
400grm =  rm46 (lain tempat lain harga)
tu pon kalau delisha nak la
sedang menanti sample ni
klik www.karihome.com kalau2 nak sample
kalau hilang kesabaran nak tunggu..aku g beli je nanti
miahahahahaha

tempat2 tertentu je ade jual..like jusco and farmacy...
sile la telaah satu negeri kalau nak cari
hehehehe
mood: x sabar2!!!!




x menarik?? tapi penuh dengan kebaikan yg tersembunyi...terbaik selepas susu ibu....:)




23 comments:

JaSSNaNi said...

mahal jugak ye susu kambing tu.. tapi sunah nabi.. bagi anak minum susu kambing ni..

Bazilah (^0^) said...

bazi baca kt blog dr.harlina isteri angkasawan tu die bg anak die susu s26.. ce try mana tahu bgs jgk huhu

puan.mila said...

mila pun prnh trfkir, one day kalau zara dh xmyusu bdn mila akn bg karihome ni..susu kambing terbaik slps susu ibu..tp hopefully lama la zara susu bdn,hehe

cha said...

rm250 standard harga anak kat tempat i. tp nasib baikla ofis i ada taska sendiri huhu. erk susu kambing? memang byk khasiat ye u?

Mas Zull said...

assalamualaikum lyn...mahal juga ek harganya tu tapi mmg elok sebenarnya....;)

diana said...

setahun lebih je lagi saya pun nak kena bagi FM dah pada ank..nampak nya sekarang dah kena google2 la..

Aty_Fared said...

Susu kmbing kan susu kedua terbaik selepas susu ibu...:) aty pon nk cube bg pd anak biler sampai masenyer..insyaa Allah..

susu kambing said...

mohon singgah :-)
https://www.facebook.com/susukambing.bayi

~dila~ said...

Salam kenal.. first of all congrats atas perkembangan ur baby yg sgt pantas itu... btw nti blh x update ur experience guna susu karihome ni.. kot2 saya pun nk terjebak juga after baby stop breastfeed.. btw if u hv time feel free to visit my blog at www.mamamia-dila.blogspt.com yaa.. ;)

grafikwarna Photography said...

anak say minum susu nie sembelit :( kesian sgt ka dia. :( sampai nangisnagis nak pooo2....

Aremy riza said...

assalam...mohon singgah di:

http://www.facebook.com/aranutrition

www.milgo4kids.com

yang pastinya produk susu kambing tempatan yang dijamin 100% halal..

Anonymous said...

As Salam!
Kat mana u beli susu karihome step 1?
My baby mmg minum susu ni.but susah nk jumpa yg step 1.saya beli online but now online boleh beli 1 tin je limit.

Anonymous said...

mostly kedai ubat cina ada dijual Karihome

Noorfarahin Sahari said...

alhamdulillah...anak sy minum susu ni serasi...berak ok...

Anonymous said...

mmg bagus susu kambing..!!

Anonymous said...

sekarang ni.. bnyak product muslim yang keluarkan susu kambing.. dulu, susah sket nak cari.. klo ada pon mahal.. huhuhu.. saya gunakan susu kambing hiraq utk anak.. mmg tercekik sket la.. alhamdulillah.. skrg dh mudah dah nak dapat yang murah.. susu kambing asli 100% tanpa bau dan tanpa gula.. pack ekonomi.. rm 35 (500G).. jika berminat boleh pm fb saya.." ra haslina " @ add fb sania associates

Manja Anakku said...

salam. puan berminat utk mndptkn susu kambing Lennoza?. Susu kambing ini buatan malaysia dan di formulasikan dgn 7 makanan sunnah oleh pakar biotek. Dan dimiliki 100% bumiputera muslim. Disyorkan utk kanak-kanak 6bln ke ats, dewasa, ibu mengandung, ibu menyusu juga sesuai utk semua peringkat umur yg mncari mknn kesihatan berunsurkn mknn sunnah. sebrg prtanyaan boleh SMS/ WHATSAPP 0183793656

Manja Anakku said...

Assalam. Mmg pilihan yg terbaik ibu2 yg mmbuat pilihan mmberi ank susu kmbing berbnding susu lembu. Mknn kegemaran nabi kita sudah tentu byk kebaikannye lg2 susu kmbing yg dicampur dgn mknn sunnah. Utk tahu kebaikan dan khasiat susu kmbing+ mknn sunnah yg lain jemput singgah blog sy ye..nk dptkan susu kambing Lennoza+7mknn sunnah pun boleh kt situ..http://manja-anakku.blogspot.com/?m=0

Anonymous said...

Salam..sy ada stok 3 tin lg susu karihome step 1..anak x sesuai mnum so sy nk lego je..sape2 berminat hg lbih rendah dr pasaran..kalo berminat wassup sy 0138114703..

Gracia Yemima said...

salam kenal,
sy jemima's mom,from medan indonesia.
anak sy serasi sekali minum susu karihome ini, umur anak sy 5 thn. tapi sayang di indonesia belum ada jual susu kambing karihome.
jika ada yg sudi bantu sy.
alamat saya : jl. mesjid taufik no.19
kode pos 20238 medan indonesia
tq

Gracia Yemima said...

salam kenal,
sy jemima's mom from medan indonesia.
anak sy serasi sekali minum susu karihome. anak sy umur 5 thn, minum susu karihome tahap 4.
tp sayang di indonesia belum ada jual susu karihome. jd anak sy tidak lagi minum susu karihome.
jika ada yg sudi bantu sy....
ini alamat sy : jl. mesjid taufik no. 19 medan
kode pos 20238 medan indonesia
cantact 082168717004

sami bamuqabel said...

Salam, alhamdulillah anak sya mnum susu ni memang terbaik. Sya dah jdi pgguna tegar ngan susu ni utk anak sya....

sami bamuqabel said...

Alhamdulillah anak sya pun mnum susu ni sgt2 bgus dn serasi. Cpt bljar, tulang kuat n mashallah dia sihat. Bru usia 2bln dah bnyk dia bljr shukur. Sya da kdi pngguna tegar ngan susu kambing ni mmg terbaik klu ikut sunnah kan? Alhamdulillah