Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

delisha = 'ramadhan yang hilang'........


hari ni rehat lepak opis je ko!!!
dengan niat nak kurangkan fail atas meja ni haa
tapi hakikatnye
dok bekomen sane sini je dari tadi
fail entah ke mana?????
hahahahaha

tgk tajuk?? korang paham kan??
tu pon kalau korang tgk cerita ramadhan yg hilang
malam tadi pertama kali aku tengok cerita tu
tu pon bila kak ngah panggil..cepat2..cerita ni nama anak dy delisha la
uwaaaaa..name anak mummy glemer la...hihihi

mmg layan abes aku tengok!!
memula tahan je sebak
makin lame bekace2 mate aku
dah lame sgt2 bekace...last berjurai jugak air mate aku!!!
camne x nanges...aku membanyangkan anak aku rase macam tu
tersedu2..seb bek laki x de
lau x..mau dy dok ngejek aku
hahahahaha

ya allah....aku punye beremosi bile tengok
jgn la anak aku rase benda yg same
x kan aku biarkan anak aku makan nasi sejuk + ikan kering
biar susah cmne pon...x mungkin
laju air mate aku keluar bile si delisha tu pegang selipar buruk arwah mak nye tu
luluh hati aku mase tu...:(

tapi kan..bile da besa delisha tu jahat la.....nnt kte tgk sesame ye pe cerita nye


yg penting delisha anak mummy da best in da world
w.pon skrg selalu tdo lewat
mumy dedy redha besengkang mata main sekali dgn kamu syg..!!!






hai lah delisha..........tapi lagi suke tgk muke si zafira tu!!! hihihi

6 comments:

Nurul Husna said...

cerita tu start kul bape ryn?

Ryn said...

husna: ryn rase kol 10...selasa till khamis..ryn baru tgk mlm td..:)

QueeN TerataI said...

x tgk pun sbb kul 9.30 Queen dah selamat berlayar tido.. hehehe lps ni kena record la nampaknya...

Aty_Fared said...

Cerite ni best kan...sedih....

Chik Myra said...

cerita nie start pukul 10 mlm.. isnin hingga rabu sahaja... :P layan la...cita dia best.. dia org shooting at kolej saya..

cha said...

best ke citenya yang?