Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

baby girl dan headband x dapat dipisahkan..:)



kalau dah kate baby girl
eksesori mmg melambak2
tinggal kuarkan duet je kan nak membeli belah nye
x macam baby boy...x berapa byk sgt collection utk dorang
jadi kalau dah baby aku tu
baby girl kan??
mau nye x nak belli yg gitu..yang gini..
asal kate cantek..menarek..kau memnag deboommm..memang beli la
hahahaha
kes baru2 ni..pasal baby girl dan headband2 nye..
kadang2 benda tu mendatangkan kemudaratan dalam paper tu cakap la
jadi mummy2 ibu2 mama2..
kene pandai pilih fabrik sesuai yg mendatangkan keselesaan utk baby kite
macam riny...headband2 yang delisha pakai..riny buat sendiri
murah pon murah!!! (tu lah alasan yg paling tepat..jimat tu penting kan??)
bile letak pic delisha pakai headband dalam fesbuk
ade yg amek berat tanye h.band tu ketat or tak???
tq pd yg teliti tu..:)
kalau kate dah buat sendiri..mummy delisha buat besar sikit
boleh pakai lame kan???
jimat lagi di situ!!!
hihihi


mummy saye buat sendiri h.band tu..:)

idak la byk sgt..baru buat byk ni je....yg lain2..ade lg sedang terbengkalai..:P



jadi???
takut x nak pkai kan kat baby kite??
bagi aku..kalau baby tu selesa..bermakna benda tu x menyakitkan dy....kan???





9 comments:

JaSSNaNi said...

canteknye headband... gugurl mmg manis menggayakannya.. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

betol2
zara suke pakai headband

Mrs Lurve said...

wat sendiri ke ? wahh lg best boleh design mcm2 kaler..

Nurul Husna said...

bunga kat headband tu pun mommy wat sendiri eh? rajinnya mommy delisha ni..husna x pandai menjahit..alamatnya sume la kena beli..hehe

puan.mila said...

riny share kt mna beli getah hb tu.hjt hati nk buat sndiri jgk sbb jual kt kdai semua kecil2

Mas Zull said...

assalamualaikum riny...cantik la bagusnya boleh buat sendiri lebih jimatkan...:)

p/s geram tengok Delisha dah bape bulan tu...:)

yan shamba said...

comel baby..headband tu pon comel :)

Ryn said...

bunga tu pon beli je kt kedai...murah just 1.80 je satu.hehehe..riny beli getah tu kat kedai bunga yg jual2 brg kahwin...:)

baby delisha dah due bulan...:)

tq sume yg ckp delisha comel tu..comot ade la..hihihi

nik ros said...

cantik. headband tak terlalu ketat rasanya ok la tuk baby kan