Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

buaian elekronik untuk delisha..bahaya x???


 meh tengok dulu gambar delisha pagi ni lepas mandi
lepas mandi mesti dok dlm stroller konon2 mummy nak bwk jln2 la tuh!!
sekadar kat laman rumah dalam pagar je la sygggg..hehehehe






taip cepat2 sementare anak dare tido
mase awal2 bersalin...set dalam hati x nak anak tido dalam buaian
tapi tu angan2 ko je la
kalau dah dy melalak..buat tu x boleh
ni x boleh
sudah nye letak dalam buai senyap dan pejam tido lena....
jadi???
memang delisha nak berbuai la jawabnye
kalau boleh memang x nak la dy berbuai
susah kalau nak tido rumah orang atau nak g mane2 kan
tapi dah itu jalan yang aku jumpe bagi dy tido lena 
redha jela

tu dah selesai satu masalah kan??
tapi bile dah dok berbuai dy nk tgn mummy dy ni ayun je sepanjang mase
lenguh tangan den ni
anak punye pasal
sampai kan tersengguk2 kepala sampai lantai pon rela dok buai dy
tapi rela aku tu due tige hari jelah kan...
x sanggup rasenye...sebab x boleh la nak buat keje lain
asek dok ngadap dy

jadi???
daddy balek keje...sampaikan hasrat hati nak beli buai yg elektronik tu
asben aku boleh je..asalkan anak dy tenang katenye...jgn dok nanges je
dy x tau yg kt umah ni x  tenang...hahaha 
ye la..anak aku melalak sikit..mule lah cuak..panik tau!! hehehe
last2 beli lah benda alah tu
korang rase bahaye ke???



lepas je pakai benda tu....aku boleh buat keje rumah siap semuanye
dy still tdo lena tau
dy ingat mummy dy dok enjut dy kot
hehehehe


terbang lah due ratus hengget duet daddy untuk delisha...:P


5 comments:

LYS said...

pada pendapat sy...bole, asalkan tak selalu sangat..time die cranky nak tido sampai tak bole pujuk bole buh dlm buai..kalau mood ok bg susu terus tdo..ajar tido bawah je.. senang kalau pg mane2 dalam buai bole tido bawah pun bole :)

Mrs Lurve said...

nti kalo ryn bwk baby g jenjalan mcm ne nie, tima dia nak tdo nti..maunya nk tdo dlm buai jugak..susah nti..

Nurul Husna said...

skrg tgk dah ramai org guna buaian elektronik tue..tp xtau la bahaya ke tak...hehe

Munnafendy said...

byk dh baca byh buai eletronik nih. tp tula kan, lg la xsggup kalo anak dok cranky je..ermm bila dia dh lena tu, terus stop la ayun buai tu..statik berayun bahaya utk otak baby..gegar nnti

Mas Zull said...

assalamualaikum riny...dah lama x singgah sini dah besar rupa2nya bb tu...comel nyer...:)