Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

suami dekat bangun pon lambat....:P

hari ni pegi opis..muka x berapa nak siap..x tau la nape..senget sane..herot sini
selekeh nye la rase diri ni
tapi bila tanya en.asben "ok x abang??? "
dy mesti jawab " cantek je beby"  ( panggilan beby tau...huhuhu )
2-3 hari ni..susah sangat nak bangun cepat
kesian en.asben
dy la yang bangun dulu..kesian kan...hehehehe
sakit pening2 lalat tu sangat la teruk bila malam
kenapa ye????
kalau dulu..boleh bangun 5.30...siap boleh sembahyang hajat..(x de tujuan nak bangga diri pon tau)
sekarang kunci jam 5.30..tapi tetap bangun 6.30
en.asben yang bangun dulu..kesian nye...rase bersalah
tapi nak buat camne..x berdaya nak bangun awal macam dulu2
tapi dy paham..alhamdulillah...w.pon sebenar nye dy yang x cukup tido
sebab jadi tukang urut kepala bini malam2
triple kesian tau!!!
baru je dpt dok sekali seminggu ni..mesti dy penat layan kerenah bini dy ni
ampuuun ye abang...:(
dalam hati pasang hajat nak buat b.fast untuk suami tercinta
x jugak akhirnya..sarapan luar en.asben
baru masuk 2 bulan..dah camgini..memang ke haaa???
dan yang paling teruk..pagi tadi kitorang bedua bangun 6.40
ya allah..kelibut masing2 mandi..solat...
aku x terkata tercungap2 bagai amek itu..amek ini...
pakai blusher pon da rase senget sebelah..lipstik pon rase letak kt hidung
x dan nak tengok cermin dah
betapa kelibutnya...hahahaha
sampai ofis 7.20...cepat??? memang robot la aku!!!
hihihihihi
kesian x kitorang laki bini ni???
dasyat sangat ke aku ni..
hik3...
nak gelak bila ingat balek
hehehehehe







pasang niat nak bangun awal lepas ni!!!!




19 comments:

Aeen said...

hehehe.....chaiyok2...bolehnnye nk bgn awal...jam bunyik kene trus la bgn..jgn tdo balik...hehehe...

Aeen said...

hehehe.....chaiyok2...bolehnnye nk bgn awal...jam bunyik kene trus la bgn..jgn tdo balik...hehehe...

Riny said...

aeen: jam unyi pon x dengar..hahahaha.....kene cube gak ni..hik3

Nurul Husna said...

xpe2...cuba lagi pasni..hehe

Riny said...

husna: hari2 dok mencuba..tp x menjadi gak..hehehehe

wahida said...

mengandung ke? kalau ye, tahniah yer...

cha said...

haha ala ckpla dgn hubby u time ni la nak manja2 :p

Riny said...

k.wahida: tq kak..:)

cha: hahahaha....aah kan..bile lagi..kesian dy

MrS dOdOt_ShyG said...

hahaha.. rinie plak pg td bgn lmbt.. hehehe.. :))

Riny said...

rinie: mmg sehati sejiwa..due2 rini bgn ;mbt..hi3

aTy _faRed~ said...

nanti dah beranak lagi kelam kabut..lagi rase diri tak terurus..huhu...tak ley bangun lambat dah...nak tidor lebih2 pon tak dapat..;p

Riny said...

aty: alamak..x dapat la nak mimpi2 tido tu nnt ye aty...hik3...x pe2...ready dah kot..hu3

maszull said...

assalamualaikum Riny....kesian nyer mabuk2 ye...biasalah kalau mengandung ni itulah yg paling susah sikit tapi x apa moga sentiasa berbahagia ye...

anak mama pun mcm tu dulu tapi skg ni dah nak masuk 5 bulan dah berkurangan alahan masa mula2 dulu...

tunggu n3 dr mama petang ni yer...

.:Mama Dhia:. said...

badan letih..tu yg bangun lambat tu..husband plak letih sebab layan bini die tu..hehehe..ayat cover..

sekarang pun hubby bangun dulu..memang tak larat nak bangun awal sekarang ni.. sib baik hubby tak bising..

saffiya_aleesya @ echa said...

aduhai saya pun kadang terbabas jugak..apa lagi terus bertukar laa jadi superwoman buat sehabis laju huhuhu..btw salam kenal yer sis..

P/S: YES BERJAYA JADI FOLLOWER YG KE-100 ;-)

Riny said...

echa: yeay!!!! baru nak seratus!!! hehehe...:)

mama dhia: kesian hubby semua kan..hik3

mama: tq mama...ok riny tggu..he3

Mummy GreenyHouse said...

Pantas! hehe..xpe, skg tido puas2, nnt bby dah lahir, lagi x terpikir nk bgn lambat..sbb bby kejutkan dah!alarm semulajadi~hihi.. :p

Riny said...

Mummy GreenyHouse: tu la x sabar nak rase alarm semulajadi tu...hik3

Suria said...

suria mule dlu pn camtu gak tp time tu lum abis cuti lah. asik bangun lmbt hehe
tp dh start keje hubby pulak susah bgn :D