Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

13 hari lagi menyambut orang baru..~~



itu kalau ikot kiraan nye
lagi 13 hari aku akan melahirkan my little caliph ni
tapi kalau nak ikut ketidak laratan aku ni
boleh jadi malam ni pon nak je bersalin rasenye

hari isnini check up 37 minggu 
nurse pon dah cakap
mmg dah rase kepala baby dah turun sgt3
myb x yah dtg check up kot minggu depan
macam nak bersalin je ni [pastu senyum2 kambing nurse tu]
x tau org cuak ni nak bersalin...sabo je la
tapi ni dah hari rabu
baby x bagi signal pon cakap nak kuar
hehehehe

sakit pinggang
susah dah nak bejalan
x lena tidur malam2
berdenyut2 bwh perut tu
tu semua mmg gejala yg mmg rase x sanggup dah nak lalui
tapi anak punye pasal
rela je bwk dy dalam perut ni kehulu kehilir
dy best sgt kot dok dalam perut ni kan...hehehehe

enjoy puas2 baby..nnt dah kuar...x de lagi kenikmatan dalam perut mummy
luv u sygg..:)



baby
kuar la malam ni
x sabar nk jumpe tau
:)






16 comments:

Nurul Husna said...

amboi...sabar ye mommy...silap2 malam ni pop out..husna lagi 242 hari...adoiyai...lambatnya,..hehe

cha said...

Semoga dipermudahkan segala urusan u. Mcm baru je lg rasa baca entry u pregnant ni dh nk bersalin dh :)

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer ok ye

Mrs Lurve said...

baby kuarla 20122012...cantik tue hehehehe..

MrS dOdOt_ShyG said...

wahhh.. xsbr nk tgk beby riny.. hehehe.. sbr ye riny.. 13 ari xlame lg dh tu.. hehe.. semoge sumenye slmt dn berjalan dgn lancar.. amin.. :)

~ NANA ~ said...

dah tak lama...semoga segalanya dipermudahkan :)

MimahAjil said...

semoga selamat bersalin ye...
semoga mommy ngan bby sihat...

Ryn said...

tq semua..doakan yg terbaik ye..:)

Cheida_Mymee said...

wah congrate sis.. doakan smua selamat

n@D3iR@H said...

sabor ye sist, doa byk2 agar dipermudahkan..nanad dlu last skali rase ngilu sgt2 kat bhgn bawah tu, pastu esok nye trus bersalin...

mrs gold said...

bestnya..semoga selamat ye sis for both of u :)

Ayu azmir said...

semoga dipermudahkan dan selamat semuanya.... aminnn.... nak jugak baby.... huhuu...

Zurae said...

Wah dah x lama la kita Ryn...
berdebarkan? huhu...
Semoga dipermudahkan..
Enjoy this moment (time preggy ni..)
Tinggal beberapa hari je lagi...

mama ila said...

semoga dipermudahkan dan selamat bersalin nanti =)

Aty_Fared said...

dah nak dekat sangat..mesti sangat tak sabar kan....:) semoge dipermudahkan segala...amin...

CikNaa said...

nanti dia dah lahir, rindu mse dia dalam perut.. hihi. good luck mummy :)