Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

jom swimming dgn delisha..:)

update lelaju
time rehat mcm pelik cmne aku boleh update n3 kan???
da la 3 hari MC sakit mata
dah tentu keje byk
tapi sempat je ko nk update blog
hahahahaha
ade aku kesah
keje ni sampai bile x kan abes..:)

pendek kan la cite...
dah bape kali ajar delisha  mandi kolam
memang suke benau la dy
menepuk2 air tu sampai tekedip2 mata masuk air
tapi tepuk gak lagi air tu
memang suke sgt dy main air tu lelame

sampai kecut jari tgn kaki
dy buat bodoh je
sampai menggigil bdn mulut tu grr...grrr
tapi x bebunyi pon
konon2 nak buat mcm anak syed muzaffar tu lah!!!
x pe la syg...kolam kecik pon jadila kan...
kang bwk pegi swimming pool...mak nye pulak yg x beringat..
hehehehehe


ade lagi 2 3 pic..tapi x dan lah aku nak transfer...busy lah kate ko..hahahaha




banyak ko..cite yg dipendam dah jadi pekasammmm....
entah tahun bila aku nk cite pon x tau la...:P


ni dy pic terbaru pagi tadi sebelum g keje sempat mummy snap..:)


 






8 comments:

JaSSNaNi said...

alahai.. dah pandai swim ye.. :) hehehe..
sedey tengok muka anak waktu tido... kita lak nak kuar.. rasa mcm nak tido skali pelok2 ngan dia kan.. sama cam saya pepagi hari tidokan fiyya and angkat ke rumah pengasuh.. sian tengok.. x sabar nak balik rumah jumpa anak2.

Ryn said...

JaSSNaNi: konon2 nk ajar dari kecik la tu...hihihi..mmg pon...sedey je nak tggl anak g keje...8 jam mcm 8 hari kot...hihihi

cha said...

amboi delisha suka ye main air. haha comel je. ajar swim la nanti u

Ryn said...

cha: mmg riny nak ajar...tapi mummy nye pon teggelam timbul....hahahahaa

Fai CeritaCinta said...

comel delisha mandi kolam mcm tu. hihi.. nanti dah pandai jalan boleh la bawa gi kelas swimming pula :)

Nurul Husna said...

rini, selimut pakai kain pelikat sejuk je kan...dulu husna kecik2 mak dgn ayah selimut pakai kain batik/pelikat je..rasa selesa.. :)

Aty_Fared said...

Budak2 dapat main air kemain seronok lg kan..:-)

Bazilah (^0^) said...

comeynye delisha tdo...nk beli maryam kolam jgk lah hihihi