Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

delisha berjaya meniarap umur 3 bulan!!!

sejak lepas bersalin mi
dapat pulak jabatan lain,,jabatan yg byk keje nye
x dapat dah aku update blog
siyes..x berkesempatan
aku x penah da balek pkol 5 mcm org lain
bile balek pulak
anak lagi di layan di manja bagai
rindu kot sehari x jumpe
last2 blog bersawang berhabuk laaa
hehehehe

byk sgt benda nak dikongsi tapi disimpan2 jadi pekasam
last2....terdiam cam gitu je
x pela...ni pon update lelaju
cite pendek2 jela ye
hehehe

anak dare aku dah berjaya meniarap!!
gud job syg
memang terkejut bile malam tu aku laki bini
tengok dy meniarap sekali golek je pastu tarik tgn dy
pastu senyum2
konon2 nak tunjuk dy dah berjaya meniarap la tu???
x pasal2 skrg x tdo katil dah..sbb tau2 bgn dah meniarap je
jadi mummy daddy x mau amek risiko kang dy turun kati pulak
tdo la bawah jawabnye
sakit badak woooo....hihihi

ape yang sonok skrg ni kan
tengok pembesaran anak kite depan mate sendiri
balek keje penat sgt pon bile tgk anak senyum2..lagi dah pandai panggil2 jerit minyak dukung
hilang penat nye....:)

semoga anak mummy jalan cepat2 ye syggg
kite leh g shopping..:)


tengok....saye dah meniarap....heeeeeee...teruje tengok nye..:)

tengok mummy dgn delisha in pink....:)


9 comments:

JaSSNaNi said...

hari ni Safiyya genap 100 hari.. tapi belum boleh meniarap pun.. ape pun syabas tu delisha.. good job.. :) comelnye dia.. bape kg dah delisha skrg ni?

Nurul Husna said...

yeay! delisha dah besar... gud girl

Nurul Aziz said...

Wah cepatnya! Tahniah delisha :)

Ryn said...

JaSSNaNi : delisha x la berat sgt...around 5 kg je...tu yg cepat tu kot..bdn ringan kan...hehehehe

Nurul Husna: tggu kwn delisha dalam pewot kuar pulak..hehehe

Nurul Aziz: harap2 pasni cepat jalan pulak..hihihi

puan.mila said...

Comelnya mummy dia..
Cepatnya delisha! Gud girl!

ctmah said...

good girl delisha!lepas ni kemas rumah pulak eh =)

♥ dak pink said...

Patutla lama menyepi.

Mas Zull said...

assalamualaikum ryn...dah besar rupanya Delisha ni...

cha said...

uuuuuuuuuuuuu sorry dh lama i tak dtg sini and i tak sempat nak tanya akak ofis i pasal kes u tu. i busyy sgt sorry tau

wahh good job delisha dah pandai meniarap laju la dh pandai meniarap huhu