Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

ape nak buat bila baby x nak menyusu??



tengah kelibut 5S ni....
sempat gak update blog
nak dapatkan pertolongan korang semua
yang ade pengalaman
ade anak or jage anak orang or anak buah
delisha satrting malam tadi kurang menyusu
bukan lah x nak menyusu langsung
tapi x mcm selalu
sgt3lah risau
kenapa ye?
delisha skrg ni susuFM
sebelum ni okay je
dulu pernah gak sekali..tapi tukar botol dy hisap je
tapi malam tadi semua botol dah tukar
dy minum sebotol je
kalau x...satu malam paling sikit 3 botol
selalu mesti 4 or 5 kali dy bangun menyusu
risau la
ke memang sebab dy da lasak??
cer tolong bagi pendapat...
x kan nk tukar susu kot
sekarang delisha on susu SNOW neo kid tu
ade ke susu yg best yg baby x kan tolak kalau bagi??
aku x nak la anak dara kesayangan tu kahausan
kesian syg mummy tu
ke mungkin sebab dy batuk2 tu??
selsema da sehat
pening2 dok pikir
asek la tipon kakak aku tanya kan delisha 
x senang hati nak wat keje kt opis ni
kenapa ye??
TOLONGGGG......bagi petua pape je yg korang tau
mmmmm















okay3...sambung buat 5S
JOM!!!!





terbaru delisha..:)




9 comments:

Hamimah Nazir said...

bulat matanya tu....geram je tengok...mungkin sebab dia batuk kot.tak selesa...cuba lagi ye mummy..jangan putus asa...InsyaAllah nanti ok la tu...dear Delisha, jangan wat mummy susah hati ye.minum susu tau..good girl Delisha :)

Ryn said...

Hamimah Nazir: tu la...susah hati pikir...setiap jam bgn malam tadi bagi susu...da la setiap tukar susu baru...tapi minum x abes pon mcm selalu...bila dah subuh baru abes 4 oz.....mmmm...risau pikir...

Cik Puan Rara said...

baby i pon cm tu dear.but as long as dye nk nyrusu xpe.tp princess lak now lepas nyusu je berak,lepas nyusu je berak.lg kesian.

Ryn said...

rara: tu la rara..bile dah ade anak..first pulak tu kan...benda kecik pon jadi ssh hati...da la bukan kita yg jage...aklau cmtu...lega sikit dengar nya..mayb tukar bulan kot kan..:)

e k i n ♥ y u s r i said...

bulat mata die

Mas Zull said...

assalamualaikum ryn...kesian nyer Delisha tapi kekadang mmg ada bb yg minum sekali je bila malam...rasanya kalau die x menangis tu kiranya ok kot sbb bb kalau lapar mmg akan menangis nak kan susu...;)

Nurul Husna said...

klu dia xnak nyusu, kasi babap dia..hehe..besar dah dia

KUREKURE COMEL said...

biasalah tu...ada sampai satu tahap baby akan kurang minum susu...mcm anak sy, pernah satu hari tu minum 1oz je...fuhhh...risau sgt...


mcm2 ragam kan nak besarkan anak...
nnti bila anak dh selera mkn, awk takut pulak tgk...hehehe....

sy bg susu kambing karihome je...alhamdulillah...mmg sgt berselera minum susu...

cha said...

ala knp taknak menyusu ni delissa. sian mommy tu ha. u tnyala org tua ke u kot dorg lg tau kan