Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

delisha dan ulat???

hari ni dua post dipublish
hebat ko ye???
nampak sgt x de keje nye kan??
bukan x de keje oiiii
tapi hampir siap semuanye
hebat???
hihihi

diamkan post pagi tadi
pasal pemergian adek aqil
aku x boleh ingat
kalau ingat rase sebak tetibe
:(

dah 4 bulan seminggu menjadi mumyy
sememangnya bertukar terus cara kehidupan aku
kalau dulu sampai tahap kebosanan x tau nak buat ape
tapi sekarang?????
hahahaha..semuanye dibuat untuk anak

aku dan asben penah decide beli kan delisha bear mr bean tu
untuk dy main dan pegang bila nak tdo or tgk tv
sbb dy suka sgt tarik baju sampai lah dada tebukak luas
ade potensi nak menggentel tu
bile beli je bean tu, dy pon syok pgg bean tu dah x tarik2 baju lagi
senang hati bile tgk dy bersembang dgn bean nye tu
entah ape dibebel nye aku pon x tau la

dan baru2 ni...member opis bagi hadiah ulat bulu yg warna warni utk delisha
mmg dari dulu lagi nak cari benda ni..
sebab dy warna wrani...ade macam2 bunyi
boleh merangsang otak bby kan??
dan sekarang dy suke sgt main dg ulat tu
dok gentel2 kaki2 ulat yg banyak tu
kesian bean dy
kalau aku letak je bean tu
dy  pegang kejap je
pastu mesti cari ulat tu balek

hihihi
pandai anak mummy
dah sah2 ulat tu lagi menarik dari bean tu kan
bean tu da la gelap je..hihihi
diam je pulak tu
penat bebel..bean diam je
kalau ulat tu..pgg sikit ade bunyi..
pgg sana ade bunyi
jadi??
selamat jalan bean...hihihihi


ni dulu la...sayang BEAN ketat2..hihi















 sekarang??? 
sayang ulat sgt3..hihihi














seronok bila tgk perkembangan anak depan mate kan??
semoga anak mummy sehat sejahtera di samping mom & dad
:)




8 comments:

Munnafendy said...

plan gak nak beli lamaze worm ni..heheheheehe

Ryn said...

haa..tu lah namenye..bukan ulat..hik3

Kesuma Angsana said...

hehehe comey dier yer

Ryn said...

tq kesuma..:)

cha said...

budak kecik i perasan dorg suka yg kalerful huhu. nanti u beli la benda2 yg bright dorg suka amboi ckp mcm ada pengalaman je pdhal anak pun xde :p

Bazilah (^0^) said...

delisha punye gaya main worm tuh sama macam maryam hehe. kalau di bunyikan lagi die suka..

Mas Zull said...

assalamualaikum ryn...wah beso nyer ulat tu dah sama beso mcm delisha...

nuyun said...

salam kenal..
dah lama jadi silent reader..baru nak follw..hehehe..
mcam samalah anak kita...
memang suka ulat.. :-)