Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

delisha turn to 5 months.....:)




alhamdulilillah
pejam celik..pejam celik
dapat membesarkan amanah allah dengan sempurna
dah besa anak mummy
selamat tambah bulan delisha...:)
ade ke istilah tambah bulan???
asbol je la......(asal boleh)..hahaha

tapi sorry sayang
mummy x dapat bagi delisha susu yang terbaik mcm kwn2 delisha yg lain
bukan rezeki kite kan sygggg
tapi anak mummy masih dapat yg terbaik dari mumy & dedy..


w.pon anak mummy kecik molek je
mcm mummy dy...perasan kejap!!
mulut besar mcm umur setahun nurse cakap
semua yg lalu dekat sebelah..semua nak panggil
peramah nye kate nurse...tutup mulut sikit nnt batuk delisha...
tetibe dy batuk sekali...hihihihi
nurse cakap mmg pandai belakon delisha ni
hahahaha...:)


meniarap mase umur 2 bulan 3 minggu
umur 5 bulan dah meniarap dan merayap ikot suke hati die
tido atas bantal...sok pagi dah bwh kaki mumy dedy
naik takut bile tgk anak x de kt sblh...skali tgk ade kt kaki
hahahahahha
lain kali buat lagi sygggg
setiap kali mumy bgn mesti dy tgh meniarap...bgn lagi sekali dah tido balek
bgn lagi meniarap..bgn lagi tido
tapi bile bgn lagi...kt kaki mumy...hihihi
delisha...delisha....:)


berat terkini : 5.3 kg / 5 months (kecik molek kan?? tapi masih cantek dlm graf)
tinggi terbaru: 60 cm / 5 months (tinggi mcm dedy..kalo ikut mumy katek la kamuuu!!! hihi)


ade x petua2 yg u all penah cube utk naik kan berat baby ni???
cer kongsi2 fa cai!!!! hahahha






mintak dukung!!! hihihi





see??
kecik molek je kan???
hihi
semoga anak mummy sehat dengam sempurna dan membesar bagaikan juara ye sygg
mumy dedy syg kamu ketat2..:)






9 comments:

JaSSNaNi said...

wow.. dah 5 bulan dia... :)
tinggi tu kalau 60cm...

Ryn said...

JaSSNaNi : tu la..tinggi dan ramping je....rndu nk tgk dy tembam mcm sebualn due dulu..hihi

Nurul Hamimah said...

ikut baka mumy daddy kot kecik comel...asal sihat ye Delisha syg...:)

QueeN TerataI said...

alololo.. comelnya.. 5 month 5.3 kg? aduhhh my baby 3 bulan dh 5.1kg.. lahir baby kecik je 2.3kg.. ;) tp tula lelaki kuat minum susu.. tu yg cpt je naik badannya... kalo perempuan cmne eh nk bg tambah berat badan.. xde pengalaman anak pompuan lg.. ;)

Nurul Husna said...

wah...kakak delisha dah besar la..dah leh tolong mumy wat keja umah..kakak delisha tggu adik irfan keluar tau.. hehehe

~ NANA ~ said...

aah tinggi! cepat je dah besar ek :)

Mas Zull said...

assalamualaikum ryn...sekejap jer dah besar yer...;)

Mrs Lurve said...

ikut ryn lah tue..kecik molek

::NaS:: said...

Baby boy saya pun x berat sgt.last check @ 4months 3weeks was 5.88kg,60.5cm.skrg dah 5months 1week.last check hari tu nurse ckp anak saya kecik,graf tu dah atas line,hampir mencecah underweight(check up kat jepun sbb saya tinggal kat jepun).nurse siap cadangkan saya top up dgn fm,tp saya buat dunno je..punya la susah hati saya ni.kwn2 yg anak sebaya sume baby chubby2 berat elok je.lagi la saya susah hati.Bila baca entri akak ni rasa lega sikit,graf mmg ok ye?Graf jepun tinggi kot average berat baby dia.