Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

mengandung tanpa suami....???



meh sini g tau maksud sebenar tajuk tuh!! kang x pasal2 disalah ertikan...hehehe...mengandung tanpa suami  tu tujukan utk si penulis yang x ber"asben" sejak 2 malam ni...kalau sebelum ni..berpegang teguh dengan prinsip diri!!! konon2 nye la...hidup berjauhan pon x pe...kalau mengandung ade baby teman dalam perut ni...tu dulu la mase PJJ.....bile dah ade baby dalam perut ni...x yah nak berlagak sgt la..kalau x asben depan mate...sedih je...sayu kot dalam hati ni..kang x pasal2 menangis dalam tido (hati pmpn lembut...kan korang???)

dan kdg2 jadi sensetip tetibe kalau x de asben depan mate..padahal..tengok je pon...dapat tengok pon x pe..yg penting depan mate ade dy....(romantik nye!!!hehehe) dah dua malam ni..asben kene tido opis..isi tender yg beratus2 tu...keje punye pasal..x kan nak cakap jgn pegi kot...atau kate lain nye...duit punye pasal...pegila...utk aku jugak duit tu..hahahaha...segala2 nye utk aku....dalam hati..x yahla pegi...:(

selalu nye kalau ade dy..dy la peneman aku nak g toilet malam2...memang perempuan ni adalah penakut dari kecik sampaila da nak ade anak...silap2 dah ade anak...aku kejut anak aku teman g toilet...dah kalau bapaknye x nak bangun kan??? hahahaha...kalau dulu PJJ...adek aku jadi mangsa..peneman setia aku...cukup bulan kipas la dgn ape yg ptt bagi kat dy...kire byr la tu!!! hihihi...

2 malam ni..aku bwk je anak buah aku yg 2 tahun lebih tu tdo dgn aku...mmg x pegi toilet la aku...pertame nye sebab x de sape nak amek kan c.mate aku atas lemari tu..selalu laki je tukang amek..mane aku  nak nampak malam2...terabe2 laa..(rabun mmg da tahap x nmpk pape dah..c.mate dah mcm nyawe aku)...x kan aku nak kejut sikecik tu..x pasal2 melalak...dah aku tido x berteman kang...keduan nye op coz la sbb x de teman nk g toilet...hahahha..sampai bile la gak nye aku ni takut memanjang....dah ade anak ok kot...harap2 la..ngeeeee....

dan kdg2 sakit kepala..goyang2 ckit asben...tunjuk kepala..dy pon urut..kalau dgn anak buah aku tu...dy sepak kepala aku ade laa...hilang terus pening kepala..dan sudahnye pkol 4 pagi aku tido kat lantai je laa..x rela disepak terajang dek sikecik tu...

dan sekarang ni muhasabah diri...kang kalau asben kene pegi jejauh hujung benua...kene la berdikari...pkir2 kan org yg laki nye jauh..perut nye besar memboyot....boleh jer....ni perut baru ciput je besarnye..(x kan x boleh kot)....okay2...start malam ni...pegi toilet sendiri tau!!! rabe2 cari c.mate sendiri okeh!!!! (nak letak2 dekat2..mmg jawab nye ke lantai la bile pagi...dan sudahnye pijak c.mate sendiri)..sbb tu la asben akan bukak c.mate aku letak atas lemari..x sanggip dy nak mengganti c.mate aku je keje nye....:)

dan utk sesape yang prgnt tapi dok berjauhan dgn suami..mmg superb laa....mlm ni tdo berdue kembali..hehehehe...boleh ngade2 balek...hahahahaha...:P






pic comel ni dah jd walpaper hp...org2 kate kalau mengandung kene tengok benda yg elok2 ...baik2...comel2
dgn harapan baby syg dalam perut ade iras2 cam gini..hihihihi...:)
konon2 muke aku pon lebih kurang cm ni!!! hahahahaha
dh x de gmbr la ni!! x kn nak letak gmbr tdo dgn sikecik tu...hehehehe



*bosan x dgn cerita ibu mengandung je??? takkkk????? hehehehe...tq....:)







15 comments:

celebration of love said...

sedihnya... lin paham, klau da keje2 bab tender ni, memang kadang2 rushing tak bertempat...

i punya husband designer, kadang2 tu nak kena submit keje cepat2 jer... sampai xsempat balik rumah... tp kan, lin tak duduk rumah sorang2, husband bawa pergi ofis,... ngeh..ngeh... tido sana... walaupun tak selesa, tapi dia ada di sisi...

sabar ye... :)

Riny said...

celebration of love : tu la kan..lagi2 bile dah lambat...tggl 2 3 hari je nk anta..mau nye x x tdo malam..tapi riny ni mmg dy x kan bwk la..dah semua lelaki kt opis beramai2..x pasal2 riny sorang je pmpn..hehehehe...nk x nk...sabar je laa...dan name pon keje...x keje...x dpt gaji pulak..:)

Fieza79 said...

ewahh kemain ehh...blh ngada2 balik ehh mlm ni hehee..

mujur la suami keje nya ikut time jrg nk kena outstation tp sesekali ada la jgk...mmg jd rindu kan bla dorang tkde..huu

Riny said...

Fieza79 : kak..time2 nila nak ngade2 kebih ckit...hihihihi..ta hakikat nye...bile dah kawen..dpt tgk muke dorang ade depan mate pon jadila..:)

cha said...

i tak dpt bygkan suami i takde lg2 time i pregnant. memang drama air mata jela tiap malam haha

Riny said...

cha: betol cha...mmg ratu air mate la dibuat nye....basah selimut..hihihi

Kesuma Angsana said...

bersabar byk2 .. kata orng sayangkan isteri tinggal2kan.. pasti rasa kasih sayang tu lebih bertambah bila berjauhan kan.. saya ketiga2 pregie pun sendiri juga!

Riny said...

Kesuma Angsana : tu la..betol gak pepatah tu..baru rindu n sayang tu lebih dr selalu kan..hihihi..hebat la awk...prgnt sndri je x berteman...:P

ieda said...

sedih baca
sabar ye dikk
rinny kena kuat
kuat utk bb dlm tuu

Riny said...

ieda : btol tu kak..utk bby..semua boleh jer..:)

wahida said...

ko punya tajuk mmg bikin aku saspen...haha...

Riny said...

wahida : mau x saspen..hahahaha..:P

maszull said...

assalamualaikum riny....amboi suka nyer hubby dah ada yer....sekali sekala kena tinggalkan...:)

laskar pelangi said...

alololo ;)

aizamia3 said...

baca entry ni teringat preggy anak ke3..
dugaan terhebat rasanya.. kena uruskan anak2.. kerja.. dapat jumpa en. suami pun hujung minggu.. 3 bulan pertama betul2 menguji kesabaran dan kekuatan mental.. dan la ni tengah cuti panjang.. hohoho.. ;)