Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

34 weeks already...:)

"alhamdulillah ya allah
di atas kurniaan terindah dari MU ini"

"ya Allah..rupakanlah dan bentukkanlah dia yang ada
diperut ku dgn rupa yang baik
dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman
kepada Engkau dan kepada rasul MU

ya Allah..keluarkanlah dia dari perutku
dengan mudah dan selamat
ya allah...jadikanlah dia sihat yang sempurna
berakal dan pandai, alim serta beramal

ya Allah..panjangkanlah umurnya
sihatkanlah badannya
baikkanlah akhlaknya
fasihkanlah lisannya
baguskanlah suaranya utk membaca al-quran dan hadis2 MU"

my little caliph turn to 34 weeks
keterujaan semakin membuak2 sekarang
tapi teruja nak jumpe baby je lebih
bile bercerita hal2 nak bersalin
mmg kecut perut
tiap2 malam pikir..kekadang sampai tebawak2 dalam mimpi
hehehe
semoga allah permudahkan semua bahagian aku
in-allah...:)

kelengkapan dah cukup dah
tapi masih dalam dilema
tang nak membeli breastpump dgn botol susu
weekend hari tu dah pegi dgn asben
nak beli tommee tippee nye b.pump
last2...dah sampai kedai tu
dah x de less lagi
harga nye netprice RM 189.00
sebelum ni kakak opis beli separuh harga coz 50% less
menyesal x beli awal2
sebab mase melawat kakak tu dgn baby dy
dy cakap okay sgt b.pump tu
kecewa tau!!!

botol susu pulak nak beli yg pigeon tu
bile bace semua blog2 yang penah gune macam okay je
ye la...kene ajar baby aku hisap pakai botol
sebab senang bila nak masuk keje nanti kan
weekend hari tu da tgk
 2 botol tu dapat less 50% jadi 40.90 [1 kecik 1 besar!!! mmg murah sgt la]
tp x beli jugak
sebab aku dah terkecewa x dpt beli b.pump
last2 asben cakap lepas ni kite datang lagi
botol ni dah jadi harga asal tau
tp x nak gak beli gak
konon2 kecewa punye pasal
hahahaha
balek rumah baru nak menyesal
x gune lah kan!!!

tapi dalam otak sekarang ni
due2 brand ni jadi pilihan
Tommee Tippee dgn Pigeon
botol dan breastpump
x taula nak beli yang mane satu antara due ni
atau aku beli brand lain nanti??
hahahahaha

entry ni bertujuan nak tunjuk pic bdn yg enak membesar je sebenarnye
hehehehe
tp mukaddimah panjang bebenau kan




no more c.lens dah sekarang ni...x de hati nak besiap2 secantik dulu tau
x tau la kenape
hihihihi
besar ke kecik perut aku tuh???
gemok kan???

laki bini membesar dengan hebat sgt3 kan
tp bini sebab ade isi
yg laki x taulah membesar sgt kenape
hehehehe
perut 34 weeks
ngeeee....:)






16 comments:

Puan Ira said...

comelnye pewot

Puan Ira said...

comelnye pewot

Ryn said...

tq pn.ira..:)

JaSSNaNi said...

take care.. dah 34 weeks ye.. :) anytime lah ye..

e k i n ♥ y u s r i said...

perut ekin ms pregnant pon besar nie je....
tp baby alhamdulillah besar jugak

Nurul Husna said...

comelnya...tggu masa la ni yer mommy rini? hehe

lienda said...

salam kenal...

tahniah,take care yea....

MrS dOdOt_ShyG said...

comelnye peyot die!! hehehe.. tp xdela gemok pn riny.. rinie nie lg la bambam.. huhu.. membesar dgn jayanye.. :))

baby lydia said...

yg penting awk n bby siht..^^

Mrs Lurve said...

ryn nak beli bpump tomme tippee ke? yg manual punya atau electric? dkt satu on9 shop nie tgh wat sale..kalo ryn nak, azie boleh kasi web tue

Zurae said...

dah bulatlah pewot Ryn, comeyy.. zura dorang kate x nampak macam 8 bulan sebab x nampak sangat.. mayb sbb zura jenis badan besar... xbape nampak tang pewot tu hehe.... take care yer ;)

Mrs Lurve said...

nie websitenya..ryn nak yg manualkan, dlm pakej tue cuma RM89

http://www.peekaboo.my/

Ryn said...

JaSSNaNi : tq..hehehe

e k i n ♥ y u s r i : tu la ekin...sume dok cakap perot kecik...tp yg bwk rase besar je..:)

Nurul Husna: x lame lagi la husna...:)

lienda : tq linda..:)

MrS dOdOt_ShyG : gemok cikit la nak bandingkan sebelom ni kan...hehehe

baby lydia : tq..:)

Mrs Lurve: tq tau azie

Zurae : bulat dan x bape nak besar kan...yg penting bby kite sehat kan...hehehe

aTy _faRed~ said...

Aty pakai tt bp..mmng puas hati..tp..eeerr..bunyik bising sikit ar..:-)

FiraHamzah said...

Rynn,
skrg merata2 tgh sales, sure ada yang murah2.. usha online dulu arr..
www.littlewhiz.com.my pun ada jual bpump TT murah. or tgk mybbstore.com.my

all the best babe! :) take care..

Ryn said...

aTy _faRed~ : riny pon tau dr aty gak la...hehehe...rase mcm nk cube...tgk org ln cube pon okay je..:)

FiraHamzah: betol tu...tp nak jalan tu mcm x larat dah...tq2 g tau laman web tu..nnt ryn tgk2 pulak kt situ ea..:)