Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

set tilam utk baby..:)

bile kate nak bersalin 
[semakin hari semakin teruja ni!!!]
set tilam kekabu memag jadi pilihan hati semua mummy to be kan
samela jugak mcm aku
disebabkan depan rumah ade kedai jual tilam & bantal kekabu
jadi x lah tegesa2 aku dok beli awal2
beli tilam ni mase tu 32 weeks
mmg dekat kedai tu ade jual sarung nye sekali
tapi mengade2 nak buat sendiri
hahahaha
bukan aku pon yang jahit
kakak aku
jadi jimat duet
aku dapat harga set tilam ni rm90 je
beli sarung nye x sampai pon rm50
jadi jimat disitu!!!
hehehehe
selagi boleh jimat
aku jimatkan lagi
pulak tu
bapak nye nak beli lagi set tilam yg boleh dibawak kehulu kehilir
siap ade blanket lagi tu
alasan nye..sng nak jalan jauh...x kan nak mintak or pinjam org punye kan??
jadi???
tilam ni aku agak mmg akan pakai mase dalam pantang je lah kat umah nanti
bile dah abes je pantang..memang aku bungkus utk anak seterusnye...hehehe
anak seterusnye????
statement bahaye disitu!!!
hikhik
warna pilihan
cekelat & kombinasi polka dot krim coklat
tp dalam pic nmpk mcm kuning pulak














ni belum tambah lagi dengan bantal karipap yg aku beli tu
dah ade 4 bantal
memula beli 1 je bantal bentuk karipap tu
pastu beli lagi satu
dgn alasan...comel nye bantal ni...beli lah satu!!!
nak buat ape lah bantal byk2 kan???
memang gile bab membeli brg2 baby ni
hahahaha













16 comments:

JaSSNaNi said...

cantek plak.. walaupun warna hitam.. ade teddy comel.. dan pokodot lagi.. :)

Ryn said...

JaSSNaNi : hehehe...tq...:)

Munnafendy said...

kalau bab2 ni mmg excited! tak sabar... :)

comel, harga pun murah...diy diy...hihihihi

Mrs Lurve said...

murahnya rm90, dpt beli on9 ke atas kedai...comey pulak tue

cha said...

aaa cantik u. selalu i tgk pink biru putih kaler kaler biasa je haha

Fai CeritaCinta said...

warna mcm ni tak senang kotor. cantik..! hehe.. kak, beli online ker? ade linknye x?

Ryn said...

Munnafendy:betol3...hehehe...selagi leh jimat kan..:)

Mrs Lurve : tu la..kalau beli rase mcm mhl je..to la decide buat sendiri..boleh pilih warna dgn corak yg kte nak..:)

cha : ni kes mummy dy malas nk basuh selalu...so amek dark brown...:)

Fai CeritaCinta: x..akk buat sendiri fai..:)

maszull said...

assalamualaikum ryn....cantik x sabar nak tunggu bb tu yer...:)

Ryn said...

maszull : tq mama..emmm...x sabar..hehehe

My Life's Journey said...

salam pekenalan dari umi ..waa bestnya ..cnatik tilam kekabu ni ..umi belum lagi beli .. nanti nak usha2 jugak la (^_^)

dear tak lma lgi nak bersalin kan?

Ryn said...

My Life's Journey : tq....lame gak la lagi..lebih kurang sebulan lagi..hehehe...skrg baru 35 weeks..:)

eza ezara said...

salam kenal..wah bestnya dah pregnnt.neway sy follow kamu sis ;)

http://eza-ezara.blogspot.com/

Ryn said...

eza ezara : tq...done follow u..:)

mummy ammar said...

cantikkkknyaaaaa....:)

Ryn said...

mummy ammar: TQ...hehehe

Aty_Fared said...

Comel giler...kaler cun sgt...!! Suker...:-)