Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

mimpi menyusukan bayi - tanda kita telah disihir

dah lame dah riny dok pikir2 kan benda ni..entah betol..entah kan tidak..hari-hari mesti risau kan benda yang same..sebab masih mimpi kan benda yang same...tetibe pagi tadi ada yg post kan benda ni
minta share ye nana..u all bace lah selanjutnya..selebihnya kat sini

nak lebih2 lagi??? meh sini nak cerita sikit....riny pon pernah lebih kurang 4/5 kali mimpi menyusukan bayi..tapi x tau anak  siapa la kan..ingatkan x de pape la kan..mimpi kan mainan tido..abaikan je la..tapi badan yang sakit2 x hilang2 lebih sebulan..tu yang buat jd  x sedap hati (selsema hampir sebulan lebih x elok2 lepas kawen)

riny terus je satu pagi tu google tanda-tanda  disihir..jumpela kat web darul ruqyah yang selalu keluar kat Wanita Hari Ini tu..nak bace kat sini dan terbace kat sini jugak..banyak lagi..tapi yg simpan dua ni je

dan en.asben & kakak terus bwk berubat lepas dah bace semua nye dalm internet (berubat bukan la sebab riny pecayakan mimpi tu..tapi riny cuma nak berjaga2 dan mencegah je)..ade x sesiapa yang pernah alami benda yg same..share lah same kot2 berubat terus okay ke...plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..:(






** risau sangat sebab baru je kawen..tapi sedapkan hati pikir x de pape laaa...tapi bile bace pagi tadi..lagi jadi x sedap hati...tapi....sesungguhnya tuhan merencanakan yang terbaik buat kita**





mood: rasa takut yg teramat-amat sangat memikirkan semuanya







5 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kdg-kdg mimpi ni merupakan alamat..tp boleh juga jd mainan syaitan..


bnykkan solat sunat dan mohon perlindungan allah..bnykkan zikir dan baca al-quran..insya-allah itulah pendinding paling kuat utk diri kita kan..



sihir-menyihir ni dh jd benda biasa di kalangan manusia pendengki..


akak doakan riny baik-baik shj


:)

Riny said...

tq akk..:)

shark said...

harap2 tu suma mainan tido sahaja..
dijauhkn ler bnda2 cmtu..
x syiok dngar.

Cheyan said...

Risau jugak..semoga tak de terkene sihir menyihir ni..Ya Allah jauh kan la..

annisliciousshoppe said...

thanks info awk ni..sy pun mimpi menyusukan baby..