Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~WW~ surat untuk baby...:)








baby  / anak2 u all panggil ape????
2  bulan lagi
kuar la sikecik
:)






17 comments:

Wawa said...

ala comelnye~ saya dlu nak ibu dan baba. tp bila dah keluar tetbe suami nak dipanggil daddy. sy pun terpakse la tukar dari ibu ke mama. :p

Ryn said...

wawa: aah kan wawa..nnt lepas lahir betukar pulak..heheheh

MrS dOdOt_ShyG said...

hehehe.. so sweet!! jap je kn msenye.. tup2 tgl lg 2 bulan je kn.. :)) rinie plak due bln 2.. hehe.. kte doa same2 riny dn rinie dn beby2 kte slmt sumenye.. amin.. :))

Zurae said...

wah Ryn dah x lama tu... seronoknya lagi 2 bulan...
Kami pun dah set nanti panggil papa n mama.. Insyaallah kalo x bertukar hehe

Ryn said...

rinie: tu la...mmg sekejap je mase berlalu..in-allah semoga kite dimudahkan semuanye nnt kan..:)

Zurae : tu la..hrp2 x tukar la...hihi

cha said...

I PUN TGH PKIR NAK PANGGIL APA. I SUKA MAMA HUSBAND I SUKA DADDY HEHE

Kesuma Angsana said...

moga semuaneyr ok & take care ye

QueeN TerataI said...

Ummi & Ayah!! lg 2 bulan eh... semoga dipermudahkan semuanya

aTy _faRed~ said...

insyaallah..tak sabar ek nak jumpe b aby...aty tau rasenyer..:)

Fieza79 said...

msti tk sbr nk jumpa baby..saat pling indah bila mata bertentang mata dgn baby nti..huu miss this moment!

ieda said...

anak2 akak panggil akak ibu dan ayah ;))

Bazilah (^0^) said...

sama lah kite ryn hehe :)

rAfIza_fAdzLi said...

ummi & walid..
mula2 risau gak sbb nt dia lambat nak panggil walid. Ummi senang la kan sbb mcm mummy je kan..
Tp Alhamdulillah sethn 5 bln da pandai panggil ummi dgn walid wpun dia panggil walid tu bunyi "alid" jadi la.... hehe

Nurul Husna said...

papa & mama... hehehe

Ecah Ecot said...

belom ade plan..masih mempertimbangkan..hehe

maszull said...

assalamualaikum ryn....dah x sabar nyer nak tengok baby ryn nanti...:)

baby lydia said...

dya suke husben pangil daddy..tuk dya pulak ..no idea..hihihi