Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

kaki bengkak..~~



bile dah keje kerajaan ni
semua benda kene buat dgn hati yang terbuka w.pon terbuku sebenarnye..:(
mau nye tidak...hari2 cuti org dok jalan2 dgn asben...dgn family
kite pulak di suruh pegi kursus!!
tapi kali ni aku ikhlas je pegi dgn hati yg terbuka..hehehe
sebab en.asben pegi johor jumaat till ahad
so..x de makne nye nak betepek kt rumah x de laki,,hehehe
memang mati kutula kalau asben x de
nak kemana pon mmg x kan nye....sungguh solehah..tinggal 3 hari...3 hari tu la x keluar pintu!!!


memang aku x boleh nak begerak kemane2..memandangkan kete pon satu je..[sedih x??]
tapi minggu ni x laa...minggu ni betepek kt dewan belakang opis..ade kursus
seriusly...bosan sgt3..sampai kan..
x fokus langsung ape la yg peguam tu cakap..lantak la nk bebel pe pon
[dh la x bagi gule2..kedekut!!]
disebabkan kursus tu dr 8 pagi sampai 2 petang
mmg keje aku dok menguap je la sepanjang mase
pusing kiri...pusing kanan...senget sane..senget sini
sakit pinggang aku ni...x kesian betol dgn ibu mengandung mcm aku ni
[mcm ko sorang je mengandung]
hahaha


abes je seminar wanita & undang2 tu
terus angkat kaki....makan byk2 sikit [lapa kot...dr pg x makan!!! hahaha]
balek rumah solat  4 rakaat [tu pon nak cakap..pi dahhhh!! hahaha]
x berniat bangga diri mendirikan solat!!! hehehe
lepas solat baru perasan kaki tetibe je tembam comel semacam
x sakit...tapi lenguh2 je


pikir..punye pikir kenape...baru teringat
duduk tegantung dekat stgh hari atas kerusi keras kematu tu!!!
mmg bengkak la kan...pinggang x yah cite...nak bgn pon payah
rase nye lepas ni kursus nak bwk bantal siap2 alas atas kerusi  kematu tu!!!
mood!~~ mase tu..nyesal pegi kursus!! dah la tukang urut kt johor....picit la sendiri ye!!
mane la kite nak larat kan nak picit sendiri..dgn perot kedepan nye..tgn pon x samapi ke kaki
[alasan kukuhhhh....laki mmg redha dengornye]
orang mengandung hidupnye memang penuh alasan kan???
hehehe


tapi lepas tu dok tanye kakak aku gak...kaki bengkak nak beranak ke???
[baru nak masuk 7 bulan ade hati besalin!!! bak kate kakak aku]
hahahaha...cetek betol ilmu aku ni..hik3




orang kurus kering macam aku..tetibe kaki mcm bear ni...kelaka la jugak tengok...dah x buku lali dah...rata je!!hehehe




sekarang nak solat pon semput, x selesa...cmne ea??? boleh ke renggang2 kan ckit peha kite tu?? bair x tersepit perot  tu???
 boleh x???







10 comments:

cikcoklat a.k.a Haiza said...

sm sy dl...sume bengkak...solat duduk ats kerusi

Ryn said...

asben pon cakap cmtu...solat atas kerusi..tp masalah bile kat opis la...semput je solat...

cikcoklat a.k.a Haiza said...

kt opis pon sy solat atas kerusi..xpe mintak tlg membe bw kerusi...so far alhamdulillah dorg paham..hehehe

Bazilah (^0^) said...

bazi kalau x larat sgt, solat ats kerusi je ryn. bazi aritu ade dgr ustaz don kt tv, die kata kita x semestinya kena rapatkan kaki betul2, ikut selesa dan mudah kita :)

Zurae said...

Samala ngan zura... baru naik anak tangka 2 3 dh semput macam berlari maraton dah gayanya...
Kadang2 duk borak2 ni pun membe2 tegur, ko cakap slow2 je jgn laju kasihan aku nengok penatnya hahaha... kadang diri sendiri x pasan;)

Mrs Lurve said...

kalo xmampu nak rapatkan kaki, boleh renggangkan sikit..ikut selesa, sbb keadaan xmengizinkan..

Ema Blog said...

dipanggil juga kaki sembab...

.:Yana:. said...

first baby dulu kaki tak bengkak langsung tp second baby ni ade bengkak skit..slight jer..tp kaki ryn nmpk bengkak ek..
tak de pape..lumrah org ngandung..gitu ler..
pasal solat tu ikut keselesaan kite..insyaallah..Allah maha mengetahui..

aTy _faRed~ said...

aty dulu kaki bengkak start masuk 8 bulan...boleh dikatekan setiap kali kat opis mesti kaki bengkak teruk...pijak lantai pon tak berape nak rase..huhu

aTy _faRed~ said...

aty dulu kaki bengkak start masuk 8 bulan...boleh dikatekan setiap kali kat opis mesti kaki bengkak teruk...pijak lantai pon tak berape nak rase..huhu