Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

WW: kasut kawen aku RM10 mase dibeli dulu....:)





caya x rm10 je??
x caye sudah
beli lagi seminggu nak kawen dulu..suke sgt3 kasut ni
sekarang kasut tu masih cantek lagi tau.....:)
kasut en.asben tentulah berganda2 mahal nye..hik3







27 comments:

sueshe said...

10hengget???biar betikkk..hihi
okla 2..cantik gak..
sy gak pakai kasut mak andam..
da la xde saiz..adehhhh!!

cha said...

seriusss? murahhh :OOOO tp cantik

Riny said...

sueshe : betol..hehehe..mase tu memang da x jumpe kasut kawen..so decide nak pakai kasut yg dpt mase hantaran je..tp bile pegi jualan gudang rorine nak beli kasut adek..terjumpe kasut tu..memang nak sgt warna tu & design camtu..rembat je laaa..w.pon rm10...elok lg smpi skrg...heheheh

Riny said...

cha: betol cha..tu la namenye rezeki pengantin kan cha...hehehehe...x kesah murah..yg pntg cantek...hehehe

Cikpuan rara said...

10rm? hehehe tp cantik.less is more kan.

Riny said...

Cikpuan rara : ayat tu lah tepikir mase beli tu.....less is more...dok cr jauh2..mhl2 tp berkenan..yg murah jugak yg bekenan...hik3

Nurul Husna said...

murahnya...tp sgt cantik n looks expensive..ok la tu kan riny... dpt berjimat...kenduri kawen kita ni byk abis duit... :)

Riny said...

husna: mmg pon..naseb bek x beli yg mahal2 yg tinggi...sbb mmg x terpakai...mmg bebaloi la pastu dapat save bajet ckit...kenduri kawen ni..kalau leh nak kurang..kurang lagi belanja tu kan..hi3

Mummy GreenyHouse said...

rupa kasut tu tak macam rm10!
cantik...lagi kagum sbb masih elok lagi! :)

CINTA UNTUK KITA said...

gila cntik cm tu rm10 je?? biar btul ni kak..:)

Riny said...

CINTA UNTUK KITA : betol..mase tu memang kebetulan yg rorine buat jualan gudang..so itu penghabisan stok..ade 1 saiz tu je..mmg jual rm10...

Mummy GreenyHouse: x macam kan??elok lg sbb pakai time kawen je..hehehe

wahida said...

sepuluh hengget? murah giler!! cantik pulak tu...

beli kat mana ni?

Riny said...

wahida : kak...riny beli time rorine buat jualan gudang last year.....:)

Reena said...

mmg savings mcm ni..lawa pn lawa.. tp beli kt mne??..heheh.. cntik.

Riny said...

Reena: tu la sgt3 saving....:)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

yeke? cantik la rini... tak mcm harga rm10 pun. =)

ieda said...

wahh murah dikk !
mcam x caya ekekke
haaa sentimentel value tuu tinggi tuu ekeke ;)

Riny said...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail : hehehe..tu laa...

ieda : caye la..caye la kak..hik3

LITTLE RANIA SHOPPE said...

Hai M2M

cute rompers for cute baby is here.

cik violet said...

RM 10 je sis? murah tp berbaloi kot. kasut tu cantik & nampak elegant :)

sis, ade tye pasal produk VCO baik untuk org pregnant? sangat bagus sis. produk ni original tanpa campur bahan kimia. If sis, berterusan guna vco semasa pregnnt, insyaallah. kulit baby bertambah cantik & halus. energy sis pon semakin tinggi :)

http://farhah88.blogspot.com/2012/04/apa-itu-vco-vco-produk-catalyst-yang.html


sis, boleh contct sy di FB ea.. ni linknye

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002605496940

maszull said...

assalamualaikum riny...yer la cute je cuma 10inggit je mcm x caya je...:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghh.. murah giler... cam xcaye lak.. ntah2 ada org sponser tu yg jd murah kut :)

Sally Yatiey said...

Cantik kasut ni :D

MamaEma said...

RM 10..biar betul//beli kat mana?

Riny said...

maszull : btol mama..rm10 je..penghabisan stok la katekan..he3

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : ne de sponsor..rmi0 je....rorine wat jualan gudang..tu yg murah tu..hi3

Sally Yatiey : tq..:)

MamaEma : betol...he3..dekat jualan gudang rorine..:)

bunga_rose said...

mana nak dapat tu? murah bebeno, comel lak tu..

LYAfrina said...

ye ke rm10????
tp mmg cantik sgt