Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

klaka la kalau bace!!

tadi bukak facebook...aku terbace 1 post from kwn sek men dulu
aku bace gelak2 tau x
sebab sumenye yang ditulis mmg kene mengena dengan setiap post yg ade kt fb tu
selalu kalau kat office kitorang selalu cakap pasal org2 yang tergolong dalam kalangan tu
cube bace..memang betol kan...hahahahaha
Watak – Watak Pengguna Di Facebook

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari
2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari…
3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)
 4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !
5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)
6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit
7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’
8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ==”
9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?
10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.
tapi last sekali tu dy tulis sorry...begurau je
sape makan cili mestila pedas kan
hihihi

1 comment:

FiraHamzah said...

kekeekeke, mcm best aje entry ni..hihihi :P terbaikk! tersengeh2 aku baca..ada gak terkena batang idung bi..hahah