Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SPM 2011!!!!

bukan aku yang amek SPM tu..tapi berkobar2 pulak bila dengar kakak2 office ni call sane sini pasal result SPM..aku je wat x tau ..hehehehe...adek yang last memang sepatutnya amek result gak, tapi dia cakap x pela..nanti dulu, sebab x dapat cuti...cam gitu bunyi nye...aku dulu, malam dah x boleh tido..lagi sedap ayat dia bila dia suruh kakak nya yang pegi sekolah amekkan..(ape kono ea jang!!!) sungguh x bekobar budak ni dengan resultnya..hehehe

adoooyaiiii adekkkk..tapi x pe dik..ape pon dapat nya..okay je...sebab ko x kedekut bagi kakak mu ini duit setiap kali gaji..hihihi (adek dah keje..patutla x de hati nak amek result)..tapi aku rase dia pon dah tau bape yang dia dapat...x pe dek...keje bagus2 tau..nanti dah kaya..jangan lupa orang kampung tau!!!! paling koman pon tolong anta kakak2 mu pegi haji!! hik3..:)

5 comments:

CikPuan Fara said...

salam sis. bila tgk student amik result spm teringat dulu time kte amik. nebes! hihi.

neway, mekasih sudi folo blog kte. comei blog awk. terus folo! & xlambat rsnya nk wish selamat pengantin baru! :)

Riny said...

c.p.fara : wslm..hi3..tau x pe..rase macam nak amek spm balek kan..pastu nak dapat sume A+..(konon2 je)..hahaha

TQ..comel ea..pgntin baru yg x bape nak baru..he3..:)

Tiramisu Fatiema said...

salam kenal..baru sempat singgah..ade cousin amik spm jugak...alhamdulilah result die bagus..budak2 sekarang ramai pandai sngat..hehe..asl time sy dulu cam susah je..huhu..thanks lawat blog sy..

Riny said...

tiramisu fatiema: hai..tu la bdk2 skrg ni sume nye pandai2..x cukup universiti kat malaysia dah..hehehe..time kite dulu2 pembelajaran x secanggih skrg kan..kalau x mesti kite2 pon dapat sume A..:)

Riny said...

tiramisu fatiema: hai..tu la bdk2 skrg ni sume nye pandai2..x cukup universiti kat malaysia dah..hehehe..time kite dulu2 pembelajaran x secanggih skrg kan..kalau x mesti kite2 pon dapat sume A..:)