Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

suami itu IMAM kite...:)

bila dah pukul 12 baru ade kesempatan nak curik tulang tengok blog..jahat punye pekerja!!! tapi keje saye dah siap bos!!! sumpah x tipu!!! hahahaha..kalau dulu mase blog yang lame..setiap mase on je..tapi dulu tu keje swasta kan..bos pon sempoi...laaaa ni..x berapa nak sempoiiii bos nye..hik3..ni nak share..malam tadi sebelom mate nak pejam..ryn ade bace majalah harmoni ke wanita ..antara dua tu laa..sbb tu je yang ade kat umah..hehehehe..entah tahun & bulan bile pon x tau la, coz mak mertua yng bagi majalah2 tu..sbb ryn suka bace!!!

bile terbace satu artikel yang si isteri x tahu nak bercakap dengan suaminya yang si isteri ni sangat2 teringin nak berIMAMkan suaminye itu..hampir bertahun dah mendirikan rumah tangga...tapi belum pernah lagi solat bersama2..dy x mention pulak asben nya tu solat atau pun x..tapi just mendapatkan pendapat ustazah camne cara nya dia nak bercakap dengan asben nya tu

memandangkan suaminya tu seorang yang akan marah bila tersalah cakap sikit pon..jadi dy belom pernah lagi nak menzahirkan keinginan nya tu...(kesian kan..kenapa la ade suami yang macam tu kan..kesian dy)...then..bila baca jawapan dari ustazah..senang dan ringkas je jawapan nya...ustazah tu cakap.

kamu berdoalah setiap kali kamu sembahyang supaya allah lembutkan hati suami kamu untuk mengimamkan kamu..selagi kamu berdoa,bertambah lembutlah hati suami kamu..sesungguhnya kebahagian itu datang bila kita bersama2 mengadap yang esa..apa pun yang datang pasti kamu berdua dapat hadapi dengan mudah..kerana itulah kunci kebahagian rumahtangga...cam gini lah bunyi nye..

*alhamdulillah...aku bersyukur kepadamu ya allah..kerana mengurniakan aku seorang imam yang terlalu sempurna di dunia ini...:)

8 comments:

Fatin Mraz said...

berjemaah itu besar pahalanya~

=}

salam kenalan...thanks sudi singgah my blog ya~

Riny said...

btol tu..selagi boleh kumpul pahala di dunia ni...

salam perkenalan gak..:)

ieda said...

ye dikk
besar pahalanya
pahala isteri disisi suami
redha allah bila kita dpt redha suami ;)

Riny said...

ye la kak..bila da bersuami..suami tu penting untuk dptkn redha allah..:)

Cik Ayu said...

singgah sini.. tq sudi folo blog CA.. done folo u 2

Cik Ayu said...

singgah sini.. tq sudi folo blog CA.. done folo u 2

Mummy GreenyHouse said...

As salam..
Salam kenal..tq sudi singgah n follow blog saya.. :) follow blog anda juga ye..~♥

p/s: Selamat pengantin baru..~ baru la jugak kan.welcome to the WIFEY club!hik3..

Riny said...

cik ayu: tq dear..:)

mummy greenyhouse: salam kenal2..:)
x bape nak baru kot pengantin ni..he3..tq so much..:)